реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

У Чернігові 5 випадків COVID-у -19

У Чернігові на середину дня 28 квітня виявлено вже 5 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Про них розповів керівник Управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради Владислав Кухар під час експрес-брифінгу, який транслювався онлайн.

- Ці випадки показують нам, що люди не досить якісно дотримуються режиму самоізоляції. Вони зустрічаються і спілкуються з друзями та родичами. Висновок для всіх інших має бути такий: необхідно дисциплінованіше дотримуватися застережних заходів. Вдягати маски, рукавички, використовувати дезінфікуючі засоби, обмежити свої пересування тільки тими, де є нагальна потреба, - зазначив Владислав Кухар.

Він уточнив: випадки інфікування відбулися в різних районах Чернігова: Шерстянка, Масани, Ремзавод. Тобто на сьогодні можна казати про те, що скомпрометованими по COVID-19 є всі райони міста.

Про забезпечення медустанов Чернігова засобами індивідуального захисту Владислав Кухар повідомив: на сьогодні в наявності більше 2 тисяч костюмів біозахисту, майже 1,5 тис. ізоляційних халатів, більше 65 тис. масок медичних, майже 730 захисних окулярів, 633 захисні щитки, рукавичок медичних з довгими манжетами майже 4,5 тис., звичайних – майже 86 тис., респіраторів класу F2 – 2827 шт., класу F3 – трохи більше 1 тис. Тобто заклади 1 і 2 хвиль, а також усі інші заклади відповідно до вимог МОЗ забезпечені всім що необхідно.

Наталія ЧУСЬ



Теги:інфекція, короновірус, Чернгівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
К счастью в Чернигове и области не таке большое количество заболеваемости coronavirus-chernigov.com.ua . Если честно я боялась большей статистики. Особенно учитывая тот факт что мы граничим с Белорусью, а там количество заболевших очень большое и кранатин не объявляют.
avatar