реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Борзні мало не затоптали голову РДА

Біля трьох тисяч людей зібралися сьогодні у Борзні, вимагаючи справедливого суду над колишнім міліціонером, що порізав ножем вагітну жінку.

Протестуючі проти свавілля регіоналів (батько злочинця -- впливовий член ПР і саме він покривав синовий розбій), мало не затоптали голову Борзнянської районної державної адміністрації Анатолія Дробота, поваливши його на землю. Хоча, треба сказати, що він не найгірша людина серед керівників району... Хоча протестувальники звинувачують його, що покриває старшого Ярошенка, який ділиться прибутками від магазинів.

Своє ставлення до жорстокого вбивства ненародженої дитини (потерпіла Оксана Циганок була на 6 місяці вагітності) висловив і прем'єр-міністр Микола Азаров: "Я обурений і вражений цією подією, як і всі нормальні люди. Безумовно, буде проведено в повному масштабі розслідування, я таке доручення вже дав", - повідомив М. Азаров.

За його словами, необхідно перевірити, хто сприяв поновленню цього міліціонера на службі після підозр у вбивстві дівчини у 2002 році.
Таким чином, глава уряду підтвердив те, про що відкрито говорять у Борзні -- негідника поновили в міліції після підозр у вбивстві ним ще однієї людини. дівчина, що була поїхала з ним купатися -- втопилася... І все це було зам'ято.
Фото з сайту http://www.pl.com.ua/?pid=61&artid=27306&ccatid=63



Теги:міліція, бунт, Азаров, пр, Борзна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar