реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

ТВі у Чернігові відключила фірма кандидата у депутати

Чернігів приєднався до всеукраїнської акції на захист телеканалу ТВі -- біля Красної площі пройшов доволі чисельний мітинг. З Києва транслювався перебіг мітингу на Михайлівській площі.

З протестом проти утисків свободи слова, зачищення владою українського інформаційного простору виступили Ігор Андрійченко ("Демократичний альянс"), Олег Головатенко ("Високий Вал"), Олена Попова (обласне телебачення), Павло Пущенко ("Події і коментарі"), Василь Чепурний ("Сіверщина"), Костянтин Іванов (депутат міської ради від "УДАРу"), Сергій Самоненко (заступник голови Громадської ради при обласній держадміністрації), Андрій Кудабеков (підприємець), Олександр Бондарєв ("Народна самооборона").

Захід проходив без партійних прапорів і агітації за кандидатів -- хоча присутніми кандидатів було аж п'ятеро.

Було названо винуватця припинення трансляції телеканалу ТВі у Чернігові -- це зробила фірма "Основа", яка належить кандидату у народні депутати, колишньому "помаранчевому губернатору", голові наглядової ради "Київхліб" Владиславу Атрошенку. На жаль, представники "Основи" на запрошення ведучого до слова не зреагували...

Кандидат у народні депутати по 206 округу Олена Попова не тільки написала проти утисків свободи слова на імпровізованій "Стіні правди", але й тримала плакат проти зачищення українського інформаційного простору.










Теги:Владислав Атрошенко, округ 206, Олена Попова, удар, свобода слова, ТВі


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Атрошенко - це представник Падали Разлагающейся. Невже не ясно по сприянню ригів у його передвиборчій кампанії.
avatar