Трохи солодкого
«А ви їсте ласощі?» - запитували Андрія Ворона.
«Звісно, життя треба підсолоджувати. Але солодич я їм своєї направи».
Ось кілька рецептів десертів його «напрааи».
Розмолоти сушені яблука, груші, сливи, абрикоси, вишні, будь-які ягоди, родзинки. Додати меду. Зліпити в кулька і обкачати їх у мелених волоських та лісових горіхах. Знаменита смакота! А головне - поживна і корисна, не те що магазинні цукрики.
Пів склянки вишень і пів склянки інших ягід подрібнити, додати столову ложку м‘якого сиру і чайну ложку меду. Згори посипати тертими горіхами або шоколадом.
Мирослав ДОЧИНЕЦЬ
Із книги «Вік і лік. Рецепти на всяку оздоровчу потребу від карпатського знатника Андрія Ворона».
«Звісно, життя треба підсолоджувати. Але солодич я їм своєї направи».
Ось кілька рецептів десертів його «напрааи».
Розмолоти сушені яблука, груші, сливи, абрикоси, вишні, будь-які ягоди, родзинки. Додати меду. Зліпити в кулька і обкачати їх у мелених волоських та лісових горіхах. Знаменита смакота! А головне - поживна і корисна, не те що магазинні цукрики.
Пів склянки вишень і пів склянки інших ягід подрібнити, додати столову ложку м‘якого сиру і чайну ложку меду. Згори посипати тертими горіхами або шоколадом.
Мирослав ДОЧИНЕЦЬ
Із книги «Вік і лік. Рецепти на всяку оздоровчу потребу від карпатського знатника Андрія Ворона».
Читайте також |
Коментарі (0) |