реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Традиційна Фаріон

У соціальних мережах досить жваво обговорюється вельми епатажна історія від Ірини Фаріон про її трьохрічного онука Дмитрика, який за допомогою своїх маленьких кулачків захищає у дитячому садочку свій україномовний простір від понаєхавших у Львів дітей російськомовних переселенців зі Сходу, де ведуться активні бойові дії. Суть цієї історії в тому, що онук відомої в Україні й за її межами професорки лупцює своїми маленькими кулачками ровесника - російськомовного Грішу. Притому тільки за те, що той привітався до нього російською мовою.

Цілком очевидно, що пані професорці конче потрібні скандали. Не дуже буду здиваваний, якщо виявиться, що історію з онуком вона сама придумала від початку до кінця. Питання тільки в тому, навіщо їй скандали, які працюють не на консолідацію, а розкол українського суспільства? Адже ідея, що лежить в основі цієї епатажної історії, є по своїй суті начебто акцією, скерованою на захист української державної мови, а насправді все навпаки. Це дискредитація методів впровадження вельми корисної ідеї. Дуже сумніваюся, що пані Фаріон цього не розуміє.

Не є таємницею, що такі скандали активно використовуються рашистською пропагандою в якості ілюстрації проявів в Україні "нацизму", а отже, залякування російськомовного населення Криму та інших наших окупованих територій.

Непоганим матеріалом такі історії від Фаріон служать також для розпалювання ненависті до "українських нацистів" і в середовищі вже й так зазомбованих громадян рф, яких закликають брати в руки зброю і йти наводити в Україні "порядок".

Особливо корисним такий подарунок від І.Фаріон для різних соловйових і скабєєвих є зараз, напередодні тотальної мобілізації в рф. Це вам не затертий пропагандистський штамп про "мальчіка в трусіках", а конкретна "жива" історія від добре відомої професорки.

Скільки користі і скільки шкоди від таких методів захисту української мови (методу кувалди), робіть самі.

Анатолій НОВІКОВ

До речі, цікаво, можливо хто підкаже, а яка ситуація із зятем, він може лупцює москалів, а пані Фаріон просто помилилася про внука і садок? можливо вона мала на увазі зятя і ЗСУ?

Леонід ХАРЧЕНКО



Теги:українська мова, провокатори, Анатолій Новіков, Фаріон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar