реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Тканка звільнили?

Після виборів усі чекають кадрових змін. Хоча заступник голови Чернігівської обласної адміністрації Віктор Тканко і не займався видимо виборами, але під хвилю звільнень потрапляє першим.

За даними «Сіверщини», з ініціативи Кабінету Міністрів його звільняють із займаної посади. Відповідні документи підписані, чекають тільки його виходу з лікарні, щоб проставити дату звільнення.

Формальною причиною звільнення стало… повільне закриття сільських шкіл на Чернігівщині: внаслідок великої території області та малокомплектності шкіл на навчання одного учня витрачається чи не найбільше державних копійок.
Тож влада постійно ставить завдання закриття шкіл, а в нашій області цьому всіляко противляться сільські громади. Адже закриття школи автоматично веде до вмирання села.
Винуватця знайдено?



Теги:кадрові зміни, Віктор Тканко, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
Вікторові Тканку можна закинути принаймні три невдачі на Ніженщині:
1. Не залагодження конфлікту між ніженськими радою і міським головою;
2. Ситуацію з так званим пам'ятником Марку Бернесу;
3. Зрив концерту, присвяченого Героям Крут, у ... Крутах.
Важливо, хто далі в області буде опікуватися гуманітарним зв'зком між владою і суспільством?
avatar
2
Шкурко! А що це за населенній пункт НіжЕн? Де він знаходиться?
avatar
3
А що, хтось вже хоче й мученика чи націонал-патріота виліпити з цієї людини? Звичайна зачистка на певному етапі.І годі робити спробу надати людині цієї влади такої собі жертви за "не таке чи інше мислення". Перстаньте.Доля чиновника та й крапка. Свої нехай розбираються.Знайдуть такого ж, не хвилюйтеся.Ото вже побачили гуманітарного чиновника у вишиванці, так готові сльозу пустити. Особливо, між іншим, він полюбляв "розкручувати" так звані "спільні" свята!? Розумієте з якою країною.Ну а ті емісари від "рускава міра" ради старатися були на наших північних теренах. Так що пішли і все. Та й без заробітньої платні, як зараз бюджетники 2 місяці у нас, не залишиться. Посяде чільне місцетам, куди "партія покличе".
avatar
4
Панові Алексові. Читайте "Чорну раду" Пантелеймона Куліша - це нормальна назва мого міста,
до того як її спотворено в добу Розстріляного відродження.
avatar
5
Панове Шкурко, мене вже не дивує, що согоднішня молодь іноді пише " извЕните, ВолодимЕр, і т.д., але дивує, чому людина яка має вищу освіту ( при чому отриману не в сьогоднішньому приватному інституті), займає досить високі посади, людина, яку запрошують до роботи в громадських організаціях, сьогодні знижується до рівня малограмотного семикласника и пише в світовій сітці " місто НіжЕн, ніжЕньке радіо" Дійсно в літературних творах іноді зустрічалась інша назва міста, але все ж таки " НіженЬ" і це ж літературні твори, а не історічні документи. Шевченко також у Заповіті писав, на "Вкраїні милій", то чому ви не пишете " держава Вкраїна"? І навіть якщо погодитись з вами і назвати місто "НіжЕн", то не можна погодитись з назвою " НіжЕнське радіо", хоча б з тих підстав, що коли в ніжИні появилось радіо, то другої назви міста вже давно не було.
avatar
6
Дякую за гарний приклад з Шевченка. Бо якраз сучасні мовознавці(?) бажають аби було тільки "в Україні". Що заперечує наш земляк Ігор Качуровський, гадаю його представляти не треба, і дотримується норми " Ніжен". Звідки Ви взяли вислів про радіо? Вперше бачу. Втім, якщо Ніжен, то й ніженська рада, радіо, рать.
До слова, ми втратили, сподіваюся не безповоротно, такі назви як: Ічень, Прилука, Ромен, Лубні.
avatar