реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Тиждень сосницького режисера

Українська компанія "IBS" спільно з компанією "Іллєнко Фільм" з 4 по 11 лютого 2011 року презентують у столичному Культурному центрі "Кінотеатр "Київ" тиждень кіно Олександра Довженка, уродженця м. сосниця що на Чернігівщини, - ретроспективний показ відновлених фільмів найвідомішого українського режисера. У програмі показу - всі дев'ять класичних кінотворів великого митця, серед яких: "Ягідка кохання", "Сумка дипкур'єра", "Звенигора", "Земля", "Арсенал", "Іван", "Аероград", "Щорс", "Мічурін". Олександр Петрович Довженко входить до десятки найкращих світових режисерів "усіх часів і народів", він є визнаним майстром українського кінематографа.

Особливість цього заходу полягає в тому, що українські глядачі вперше побачать відомі фільми Довженка, які пройшли повне цифрове відновлення у рамках проекту на державне замовлення Міністерства культури і туризму України. Кропітку й довготривалу працю з покадрової реставрації здійснено компанією "IBS".

Організація Культурним центром "Кінотеатр "Київ" показу відновлених українських фільмів набуває традиції після представлення у жовтні 2010 року програми "Тиждень кіно Юрія Іллєнка".

Розклад сеансів та вартість квитків зазначена на сайті кінотеатру http://www.kievkino.com.ua/






Коментарі (0)
avatar