реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Тиждень дитячого читання стартував з вітань та концерту

В Чернігівській обласній бібліотеці для дітей урочисто відкрито Всеукраїнський тиждень дитячого читання, який щорічно проходить напередодні Міжнародного дня дитячої книги.

До чернігівців приїхала перша генеральна директорка Національної бібліотеки України для дітей, заслужена працівниця культури України, президентка Української асоціації працівників бібліотек для дітей Алла Гордієнко. Почесна гостя виконала приємну місію – зачитала вітальну адресу від міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка та вручила нагороди колективу й почесним гостям обласної дитячої книгозбірні від президії Української асоціації працівників бібліотек для дітей і Національної бібліотеки України для дітей.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання продовжуватиметься захопливими літературними заходами, виставками, яскравими зустрічами в бібліотеках міста та області.

На фото: президентка Української асоціації працівників бібліотек для дітей Алла Гордієнко та заступниця голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш (справа наліво)

Фото Віктора КОШМАЛА



Теги:Ніна Лемеш, Чернігівська обласна рада, БІБЛІОТЕКИ, читання


Читайте також



Коментарі (0)
avatar