реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Тимошенко відмовила Дубілю. Той пішов до Романової?

Очікуване висування кандидатури В.Дубіля, народного депутата від БЮТ, на виборах чернігівського міського голови не станеться -- лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко відмовилася від його кандидатури.

Що стало причиною такого рішення лідерки -- можна тільки здогадуватися. Можливо, ій нарешті донесли інформацію про темні діла прилуцької "Європи", можливо, просто невисоко оцінює його інтелектуальні можливості та організаційні шанси? А може він перебіг до іншої політсили раніше, ніж було прийнято рішення про висування кандидатури? Не допомогло і лоббіювання кандидатури В.Дубіля Миколою Томенком.

Зрештою, Валерій Дубіль уже красується на біл-бордах під логотипом маловідомої УСДП -- партії, яка довго була під крилом Ю.Тимошенко, а в час її опозиційності стала лояльною до В.Януковича. Бо УСДП очолює голова Верховного Суду В.Онопенко -- тобто, формально очолювати він не може, але фактично так і є. На Чернігівщині УСДП представляє голова обласної ради Наталія Романова.

Від "Батьківщини" на чернігівського міського голову буде балотуватися Микола Звєрєв, відомий чернігівцям по минулих виборах.




Теги:УСДП, Дубіль, Н.Романова, вибори, Ю.Тимошенко, ЗВЄРЄВ, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar