реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Тим, хто збирає наплічник...

Телевізор і фейсбук поширюють тривожні вістки про підготовку російської агресії, тож я взявся переглянути й поповнити свій наплечник -трьохденку, який очікує на час-Х в кутку...

І пригадалося мені літо 2014 року -черга у Печерському військкоматі - сусід "афганець" каже :"Запомні -автомат конечно первоє дєло, но сразу за нім -саперная лопатка. Офіцеру она не всегда "положена" поетому возьмі свою..." Оця порада не раз рятувала мене потім. Офіцер -майор військкомату порадив "що взяти в армію ви самі знаєте, але від себе пораджу -візьміть міцні тапочки на дуже грубій підошві- не пошкодуєте..." Як я йому був вдячний у казармах і наметах -ті тапочки робили комфорт моїм ногам кращий за будь-які масажери чи багдадські килими .

В полку, перед виходом на полігон зимою із групою СпП, якийсь офіцер мимохідь порадив: "Візьміть дуже теплу і зручну шапку -якщо поморозите руки, придумаєте як їх врятувати, ноги - також, а от як мізки приморозите - ніщо не врятує". ДАЙ БОЖЕ ВАМ ЗДОРОВЯ І ВСЯКИХ ГАРАЗДІВ, МОЇ безіменні доброзичливці!

Ділюся вашими порадами із тими, котрі можливо зараз також збирають свій наплечник...

Микола ПОРОВСЬКИЙ



Теги:Микола Поровський, тривожний наплічник, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar