реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Тікати нікуди...

Ми самі знищюємо себе як націю, як етнос, як суспільство. Зараз складні часи, ми платимо дуже дорого за своє жахливі та злочинні діяння проти природи. Знищюючи природу, тварин, церкви, культуру - ми знищюємо себе як народ. Україна -велика держава - держава з над можливостями. Прикро на все дивитися - це моральний та культурний шок.

В селі Біловежі Перші Бахмацького району Чернігівщина - в центрі села, на колишньому майдані в зарослях клену - ЛЕДЬ ВИДНІЮТЬСЯ залишки церкви. Влітку - ви її не побачите, бо листя дерев її повністю закриють.

Це - церква Олександра Невського, побудована у 1836 році. В церкві збереглися розписи та ажурні вирізи між зрубами. В куточку біля стріхи - дикі голуби звели гніздечко. Час свою спрашу зробив - майже знищив споруду. Підлога уже згнила, залишилися тільки дубові перекриття, які теж трухлявіють.

Я всіх вітаю з Великоднем. Бажаю буди в першу чергу людьми, які поважають та цінують свою сімю, своїх батьків, пращюрів, країну та культуру. Тільки від нас самих залежить яке майбутнє буде в нашій країні і те що ми залишимо своїм дітям та онукам у спадок. Краще залишити зелену, квітучу країну - ніж знищену промисловістю та нерегульваним сільським господарством руїну.

У нас не має іншої країни - тікати нікуди.

Максим НАЗАРЕНКО



Теги:Біловежі, знищені церкви, Максим Назаренко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar