реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Terranova — яскраві моделі на щодень

Сьогодні кожен обирає щось більш стримане для свого гардеробу, оскільки побутує думка, що це більш практично, універсально та й загалом не привертає занадто багато уваги. Проте, нас зацікавив бренду, який відрізняється протилежним: яскравістю, легкість та здоровою безтурботністю. Тут ми хочемо розглянути саме його і, можливо, перетягнути когось на більш барвисту сторону. 

Terranova — іспанська торгова марка одягу, білизни та аксесуарів для чоловіків, дітей та жінок, яка за довгий час існування встигла завоювати чималу аудиторію завдяки ряду факторів. 

Першим ми хочемо виділити стилістику. Тут переплітається чимало модних напрямків, що дозволяє кожній речі влучити в останні тенденції моди. У жіночому відділку можна зустріти романтичні вироби, спортивні, дещо від звичного casual та інші не менш популярні напрямки. Їх дуже легко відрізнити як візуально, так і придивившись до конструктивних та функціональних елементів. 

Романтичні образи тут підкріплені рюшами, оборками, десертними відтінками, дівочими візерунками та легкістю тканин, яку з радістю буде підхоплювати вітер. 

Casual відрізняється моделями, які всі сьогодні називають базою, себто основою гардеробу: класичні сині джинси, оверсайс футболки різних кольорів, кроп-топи з ненав’язливими принтами, жакети, блузи, а також трикотаж. По дотичній з цим стилем проходить і спорт, якому більш характерними є костюми, чи окремі одиниці джогерів, світшотів, худі, майок, тощо. 

Чоловічий асортимент також багатий розмаїттям. Тут легко знайти як і звичні, універсальні моделі, так і дещо трендовіше. Зазвичай, тут це проявляється у кольоровій гамі та варіативності паттернів на виробах. Завдяки цьому, одяг є дуже варіативним, що дозволяє скомбінувати чималу кількість образів з кількома речами, а це є вагомою перевагою.

Варто підкреслити важливий момент — співвідношення ціни та якості продукції. Купляючи товари бренду, ви отримаєте не тільки візуально красивий виріб, але й виконану належним чином у відповідності всім стандартам швейного виробництва. Саме тому, ми можемо назвати бренд яскравим, оскільки він не тільки забезпечує своїх клієнтів різнобарвними речами, але й дарує гарний настрій через значне заощадження бюджету.

Придбати Terranova в Україні можна як у фізичному бутіку, так і в інтернет-магазині MD Fashion. Тут представлено широкий модельний ряд торгової марки, що дозволяє підібрати весь гардероб і не на один сезон. А враховуючи часті розпродажі, можна придбати вподобане зі значною знижкою. Аби дізнатися першими про дію вигідних пропозицій, рекомендуємо підписатися на розсилку сайту.







Теги:мода, споживач, одяг


Читайте також



Коментарі (0)
avatar