реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Тернопільська ініціатива збереться у Крутах

Як повідомив директор благодійного фонду "Ніжен", учасник Тернопільської ініціативи імені 100-річчя Четвертого Статуту "Просвіти" Микола Шкурко, наступне зібрання ініціативної групи по перезавантаженню "Просвіти" заплановано в районі 29-30 січня у селі Крути під Ніжином.

Планується, що учасники зібрання зі усієї України вшанують пам'ять захисників УНР, проаналізують уроки Крут, коли внаслідок безданої політики дорослих патріотів захищати незалежність України виступили юні студенти.

А потім буде обговорено принципи змін у Всеукраїнському Товаристві "Просвіта" імені Т.Шевченка -- початок такому аналізу покладено у Тернополі 17-18 листопада.

Зараз до Тернопільської ініціативи приєднуються просвітяни з багатьох регіонів України.

Вільний просвітянин



Теги:Микола Шкурко, Просвіта, Ніжин, Тернопіль, крути, Перезавантаження


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Панове Миколо, Василю та інші вільні "просвітяни" і "патріоти"!
Вкотре нагадую вам, що під Крутами до сих пір лежать не менше 53-х останків учасників того бою.
Святі останки справжніх Героїв і Патріотів забуті владою, народом, нинішніми "патріотами" та "освітянами", котрі щорічно влаштовують масове ритуальне топтання на святих для України кістках.
На моє звернення до колишнього Вашого, пане Василю, і нинішнього пана Сергія кумира мені відповіли, що пошуки святих останків недоцільні через те, що їх навряд чи можливо буде ідентифікувати. Але ж і без ідентифікації їх можна по-людськи перепоховати! Невже бій під Крутами продовжується до сих пір?
Коли зберете під Крутами всеукраїнський натовп "освітян" та "патріотів" на чергове ритуальне топтання та піар на святих для України кістках, то, будь ласка, топчіться обережніше, не тривожте вічний сон Героїв.
avatar