реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Темні кола під очима? Женіть глистів!

Темні кола під очима часто з’являються у людей після 35—40 років. Це пов’язано не з самими роками, а з тим, що люди з віком накопичують у своєму тілі різні захворювання. Зокрема, темні кола під очима можуть означати хронічну втому, нестачу вітамінів, найчастіше вітаміну С, а також бути симптомом недосипання.
Найчастіше синці під очима свідчать про хронічну інтоксикацію організму людини. Її причиною у більшості випадків є неправильне харчування (вживання промислових продуктів, які виготовляють з додаванням хімічних добавок), наявність запального процесу в організмі та ураження гельмінтами. Від останнього сьогодні страждають понад 95% населення. Тож практично кожній людині корисно хоча б двічі на рік (можна і частіше) провести протигельмінтне очищення. Цю процедуру потрібно розпочати за 2 дні до повного Місяця і робити три дні поспіль. Річ у тім, що в цей час всі гельмінти збираються в кишковику і їх найлегше видалити з організму. Спочатку потрібно випити 50—100 г коньяку чи горілки, а через 20—30 хвилин після цього — 30—50 мл рицинової олії. Міцний спиртний напій оглушить паразитів, і вони не зможуть втекти і заховатися в інших органах, а рицинова олія, завдяки проносній дії, винесе нечисть з організму.
У боротьбі з темними колами під очима допоможуть і зовнішні засоби.

1 чайну ложку листя чорного чаю залити 1/4 склянки окропу, настоювати 30—40 хв, процідити. Змочити в заварці ватні тампони і накласти їх на повіки та ділянку темних кіл, тримати 1—2 хв., змінювати 3—4 рази. Після цього зробити компрес з холодної води і нанести живильний крем.

3 столові ложки квіток волошок залити 1 склянкою окропу, настояти 2 години, процідити, зробити очні ванни (занурити у миску з настоєм верхню частину обличчя на 10—30 секунд, покліпати очима, повторити кілька разів поспіль).
З теплого настою квітів волошок можна робити й компреси: змочити ватні тампони і накласти на ділянку очей.
Зварити картоплю в мундирі. Охолодити до теплого стану, розрізати ножем і прикласти на 30—40 хв. до очей.
1 чайну ложку листя шавлії залити 0,5 склянки окропу, настояти 10—15 хвилин, процідити. Одну частину настою охолодити, а другу — підігріти, почергово накладати на повіки теплі й холодні компреси з настою шавлії. Після закінчення процедури повіки змастити кремом.

"Біла хата"




Теги:темні кола під очима, глисти, гельмінти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar