реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Телевізор нарешті порадував...

З Чернігова. Тут така справа, нарешті, вперше за багато місяців, порадував телевізор.

В екран вже не вміщуються морди облич: екстрасенсів, колишніх наперсточників; мольфарів, у котрих зараз мертвий сезон на туристів; ясновидців, за сумісництвом карткових шулерів; знаючих ромів, котрим вже не до коней; воєнних експертів, одягнутих у тепле цивільне спіднє, оскільки в війську не служили й, відповідно, армійських кальсонів не мають. Пройшов переляк у депутатів, як ми розуміємо, саме вони били ворога під Києвом та Черніговом, гнали на Харківщині, без них було важко на Донбасі, зараз весь цей серіал та ще й багато сезонний ллється на наші голови. Марафонські телетьоті та теледяді виловлюють воєнних та з драматично-серйозним обличчям (щось там про той вираз казав головний герой фільму «Той самий Мюнхгаузен»?) ставлять геніальні питання – як ви воюєте та що буде далі. Пригадується, як на початку березня 2022 у такому ж телевізорі якась того ж талановитого пошибу телетьотя запитувала у мешканців обложеного Чернігова, а чи є там заклади, де можна випити філіжанку кави? Ці тьоті не перевелись.

Господи, та ви навчитесь нарешті колись бути дійсно журналістами, нібито навчались ще без дистанційки.

І після всього цього бедламу тиха, спокійна, рутина, нуднувата нібито, річ генерала на пресконференції. І стало, якось затишно.

Ризикну його доповнити – на зараз почути його виступ вже не можуть 355750 росіян, оскільки вони слухають Кобзона, та то й не біда. Всьому нашому війську – хай вас Бог береже! Смерть ворогам! Все буде Україна!

Володимир РОЗИНКО



Теги:Володимир Розинко, широка війна, журналістика, телебачення


Читайте також



Коментарі (0)
avatar