реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Телефонуйте -- отримаєте відповідь і знання

Податковий всеобуч Для керівників підприємств та організацій, бухгалтерів, підприємців податківці постійно організовують безкоштовне навчання. Протягом 5 місяців поточного року на семінарах побувало близько 2,6 тисяч платників податків.

Щотижня працівники інспекції проводять семінари та “круглі столи” для новостворених суб’єктів підприємницької діяльності у міському центрі зайнятості, ведуть податково-роз’яснювальну роботу на підприємствах і в організаціях міста.

При необхідності будь-яке підприємство чи організація можуть запросити до себе спеціалістів ДПІ для проведення виїзних семінарів з роз’яснення положень податкового законодавства чи змін, внесених до тих чи інших нормативних актів.

Вчитися ніколи не пізно. А елементарні податкові знання сьогодні необхідні всім.

Телефонуйте за номером 1507
У податковій інспекції Чернігова є своя довідкова служба. Зателефонувавши за номером 1507, можна отримати відповіді практично на всі запитання, що стосуються податкового законодавства, сплати податків, термінів подання податкової звітності тощо. Такі ж консультації платники можуть одержати і за телефоном 65-28-25.
Довідкова служба працює щодня, крім суботи та неділі, з 8.30 до 17.30. Крім того, податківці практикують таку форму роботи, як телефонний зв’язок “гаряча лінія”. За спеціальним графіком, у визначені дні і години спеціалісти надають консультації з конкретно визначених питань. Протягом 5 місяців проведено 173 сеанси телефонного зв’язку “гаряча лінія”.

До довідкової служби з початку року звернулося майже 4,5 тисячі громадян. Якщо у вас, є запитання, що стосуються податків та їх сплати, телефонуйте на 1507. Вас вислухають і дадуть кваліфіковану консультацію.

Запам’ятайте, що незнання податкових законів не звільняє від відповідальності за неправильну їх сплату.

Відділ масово – роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у м. Чернігові




Теги:податкова, гаряча лінія, Податки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar