реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Тарифи будуть зростати -- Партія регіонів гарантує

Прем’єр-міністр Микола Азаров заявляє, що тарифи на житлово-комунальнi послуги мають бути пiдвищенi по всій Україні, бо вони не вiдповiдають їхній собiвартостi. Про це повідомило радіо "Свобода".
Зростання цін почнеться з Києва вже цього літа. Причиною такого рішення київська влада називає борги столиці перед Київенерго та Київводоканалом. Зростання на компослуги планується на 12-14%, а гаряча вода й тепло може подорожчати на 30-40%.

Експерти вважають, що Київ стає полігоном для комунального «експерименту» Партії регіонів, а також новим полем битви за крісло мера. Віталій Яковенко, лідер «Комунального фронту», вважає Олександра Попова нового заступника голови КМДА, креатурою Партії регіонів, яку вони готують у мери міста. «Попов буде працювати методом кнута і пряника» – наголошує Віталій Яковенко. Києву виділили 3 млрд.175 млн. на інфраструктурні проекти бюджету. За ці гроші планують добудувати метро на Теремки, реконструювати Московську площу, побудувати Подольскій міст на Троєщину та інше. На думку експерта, це все пряники, а кнутом стане справді значне підвищення тарифів. І вже до кінця року тарифи збільшаться у два з половиною рази по всій Україні.

І до чого тут обіцянки Януковича-Азарова про непідвищення тарифів у зв"язку з дозволом росіянам і далі базувати свій флот у Севастополі?!




Теги:Азаров, севастополь, подорожчання, Київ, тарифи, комунальні послуги


Читайте також



Коментарі (0)
avatar