реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Тарасова гора: смертельний фестиваль байкерів

У ці дні в Черкаській області проходив популярний фестиваль байкерів. Цього року він міжнародний. Але не обійшлося без прикрощів: вже загинули дві жінки.

За повідомленням прес-служби Головного управління МНС в Черкаській області, 4 червня близько 18 години в Золотоноському районі Черкаської області на автотрасі Золотоноша-Черкаси розбилися двоє учасників фестивалю.

25-річний водій мотоцикла Kawasaki отримав перелом плеча, 23-річна пасажирка мотоцикла від отриманих травм загинула на місці ДТП.

Аварія сталася, коли водій мотоцикла під час обгону, не витримавши безпечного інтервалу, зіткнувся спочатку з автомобілем ЗАЗ, а потім з автобусом Богдан.

Того ж дня в селі Лип'янка Шполянського району ще один учасник мотофестивалю на мотоциклі Урал не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з гужовим возом.

Внаслідок ДТП водій мотоцикла отримав перелом кісток тазу, а його пасажирка загинула. Чоловік, який керував возом, отримав перелом правого передпліччя.

За повідомленнями ЗМІ, з 3 по 6 червня в Черкаській області проходив найбільший в Україні байк-фестиваль Тарасова гора-2010.

За матерiалами: УНІАН




Теги:байк-фестиваль, Kawasaki, Тарасова гора, байкери


Читайте також



Коментарі (0)
avatar