реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Танцюють всі!

У ЧЕРНІГОВІ ВІДКРИВАЄТЬСЯ ТАНЦЮВАЛЬНА ШКОЛА УКРАЇНСЬКИХ ЗІРОК «RICK ROSE»

14 травня 2011 року о 19 годині в Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка відбудеться відкриття-презентація у Чернігові танцювальної студії українських зірок «Rick Rose».

Школу презентують фіналісти проектів «Танці з зірками» та «Танцюю для тебе» Шоптенко Олена (двухкратна чемпіонка світу по бальним танцям, майстер спорту міжнародного класу) та Дікусар Дмитро (призер Кубків Світу та Європи по бальним танцям, кандидат у майстри спорту), а також їх балет «Кітч» - самий зірковий танцювальний шоу-балет України. Ми захоплювалися ними три роки в танцювальних проектах, на глянсових обкладинках та в ток-шоу, прийшов час їх побачити у Чернігові навіч.

У відкритті також приймають участь майбутні наставники та тренери Чернігівської зіркової школи, а це:
Ярослав Перепеча – головний тренер Чернігівської танцювальної студії «Rick Rose», 3-х кратний Чемпіон України по спортивних бальних танцях, Чемпіон світу 2006, майстер спорту міжнародного класу;
Євгенія Колесніченко - майстер спорту з художньої гімнастики;
Катерина Трішина - у бальних танцях з 10 років. В 20 років - фіналіст Чемпіонату України, півфіналіст Чемпіонату Світу. У парі з Євгенієм Кошовим брала участь у проекті «Танці із зірками-2», після якого канал «1+1» запросив Катю стати обличчям міжпрограмних заставок телесезону 2007-2008;
Олександр Охріменко.

Основний танцювальний напрямок школи «Rick Rose»: Latin, Ballroom, Belly Dance, Contemporary, Jazz-modern, Hip-Hop, Folk.

Для музичного забезпечення презентації у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка та проведення концертної програми приуроченої відкриттю Чернігівської танцювальної студії українських зірок «Rick Rose» запрошено військовий духовий оркестр, біг-бенд та солісти військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України.

Для довідок: Україна, 14030, м. Чернігів, вул. Шевченка, 57. Тел./факс – 0(4622) 4-41-34
E-mail – [email protected]
Http – military-art.com.ua; www.youtube.com/user/athanorde

ДОВІДКА:

ШОУ-БАЛЕТ "КІТЧ"

Шоу-балет Олени Шоптенко та Дмитра Дікусара.

Самий зірковий танцювальний дует країни - Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар.

Ми захоплювалися ними три роки в танцювальних проектах, на глянсових обкладинках та в ток-шоу, прийшов час їх побачити навіч.

Балет повністю ламає стереотипи про бальний танець. "КІТЧ" – це щось більше, ніж шоу, постановки та усе те, що ми бачили. ЦЕ ТЕАТР ТАНЦЮ!

Балет "КІТЧ" - це 8 чемпіонів світу та Європи по бальним танцям, 8 яскравих характерів та 8 талановитих професіоналів, здатних на усе.

ХОРЕОГРАФИ:

******** ОЛЕНА ШОПТЕНКО ********

Двухкратна чемпіонка світу по бальним танцям. Майстер спорту міжнародного класу.

Переможець проекту "Танці з зірками - 1" (у парі з Володимиром Зеленським).
Учасник проекту "Танці з зірками - 3" (у парі з Максом Неліпою)
Учасник проекту "Танцюю для тебе" (Сезон 1 - хореограф Олени Вінницької; Сезон 2 - у парі з Василем Бондарчуком; Сезон 3 - хореограф Ліди Таран, Руслана Гончарова, Аліни Гросу)

******** ДМИТРО ДІКУСАР ********

Призер Кубків Світу та Європи по бальним танцям.
Кандидат у майстри спорту.

Учасник проекту "Танці з зірками - 2" (у парі з Іриною Білик).
Учасник проекту "Танцюю для тебе" (Сезон 1 - хореограф Ольги Горбачевої; Сезон 2 - у парі з Настею Каменських; Сезон 3 - хореограф Ганни Бессонової, Фагота та Олександра Нікітіна).

http://www.kitch.org.ua/

«Танці з зірками» - міжнародний телевізійний проект, що був започаткований у Великобританії у 2004 році на телеканалі ВВС під назвою «Strictly Come Dancing» і став популярним у багатьох країнах світу.

Відомі люди шоу-бізнесу разом з професійними танцюристами склали пари, які на очах у телеглядачів повинні були продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти композицій бальних танців оцінювали самі телеглядачі. Побивши всі рейтинги на телеканалі ВВС, «Танці з зірками» із ще більшим тріумфом пройшли на телеекранах 16 країн світу, зокрема Аргентина, Австралія, Австрія, Бельгія,Бразилія, Чилі, Данія, Чехія, Естонія, Фінляндія, Німеччина, Угорщина, Ізраїль, Індія, Італія, Мексика, Нідерланди, Нова Зеландія, США,Польща, Іспанія, Росія та Норвегія.

В Україні стартував у вересні 2006 року на телеканалі 1+1. Його ведучими стали Тіна Кароль та Юрій Горбунов. Перший випуск проекту вийшов на екрани 7 жовтня 2006 року. У журі телешоу були Григорій Чапкіс, Олена Коляденко, Олексій Литвинов.

Музичний супровід усіх сезонів забезпечував естрадно-духовий оркестр "Либідь (художній керівник та диригент Григорій Постой).

Проект каналу «1+1» «Танцюю для тебе» присвячений дитячим мріям.
9 зірок шоу-бізнесу та спорту у парі з хореографами змагаються у танцях заради благородної мети – здійснення заповітного бажання талановитої дитини.

Кожна пара бере «під патронат» маленького українця. Підопічні учасників – це обдаровані діти – музиканти, танцюристи, спортсмени – які мають потенціал стати зірками світового рівня, але, на жаль, не мають таких можливостей. Творча група проекту шукала таких дітей у всіх куточках України.

У разі перемоги пари мрія дитини – від освіти і поїздок на змагання до придбання музичних інструментів – втілиться у життя. Реалізацію мрії бере на себе телеканал.




Теги:Танці з зірками, Дмитро Коляденко, Тіна КАРОЛЬ



Коментарі (0)
avatar