реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Свободівець" зустрічався з селянами Монастирища

5 липня народний депутат України, уповноважений представник парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на Чернігівщині Руслан Марцінків провів зустрічі із мешканцями села Монастирище Ічнянського району Чернігівської области.

Знайомство з громадою розпочалося біля собору Різдва Пресвятої Богородиці (УПЦ КП), де 24 липня відзначали храмове свято рівноапостольної княгині Київської Ольги. Парафіяни вперше особисто спілкувалися з народним депутатом, тому багато питань стосувалося пенсійної, медичної та освітньої реформ. Люди також скаржилися на відсутність вуличного освітлення та ліній радіомовлення.

Свободівець продовжив зустрічі з виборцями в будинку культури. Присутні, близько 30 людей, цікавилися подальшою долею свого села та країни в цілому. Село неодноразово зазнавало спустошень від чужоземних загарбників, але такого зубожіння зазнало вперше. Монастирище, як і більшість сіл области, існує за межею виживання. Мешканці села не мають робочих місць та не отримують медичної допомоги.

Селяни також висловили своє занепокоєння з приводу законопроєкту щодо скарбничих векселів, який напередодні підписав Янукович.

Під час спілкування Руслан Марцінків також пояснив громаді позицію Всеукраїнського об’єднання «Свобода» в «мовному» питанні, в питаннях єдиної помісної церкви, економічної незалежности держави та встановлення соціяльної справедливости.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»



Теги:!Свобода, Руслан Марцінків, Ічнянський район, Київський патріархат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar