реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

"Свобода" зайнялася телетюнерами

В Чернігові представники міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» провели акцію «Знайте свої права!» щодо можливості соціально незахищених верств населення безкоштовно отримати телетюнери для перегляду українського цифрового телебачення. Цим заходом свободівці розпочали довгострокову інформаційну кампанію.

Націоналісти взяли за мету донести до мешканів Чернігова та області інформацію про їхнє право безкоштовного отримання телетюнерів. Свободівці встановили у центрі Чернігова намет та інформаційний стенд. Разом з партійною пресою розповсюджували листівки, в яких зокрема зазначено інформацію про те, які категорії населення мають право на безкоштовне отримання телетюнерів для цифрового телебачення та послідовність дій для громадян у разібажання отримати необхідний телетюнер. На звороті листівки містився зразок заяви на отримання телетюнера.

Заступник голови Чернігівської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Євген Малецький прокоментував акцію, проведену свободівціями: «Це, звичайно, позитивне явище для українскього телебачення – перехід до цифрової форми віщання. Проте за нинішніх соціальних можливостей, рамки яких постійно обмежує владна верхівка, українці не мають змоги скористатися хоч якимись речами. Українське законодавство таки передбачило безктоштовне отримання телетюнерів для перегляду українського цифрвого телебачення соціально незахищеними громадянами. А таких на Чернігвщині є дуже багато. Проте інформації про це на місцевих ЗМІ майже не видно. Саме тому «Свобода» взяла на себе зобов’язання донести інформацію, яка може бути дуже корисною за нинішніх умов, чернігівцям».

Подібну акцію напередодні свободівці провели в місті Короп Чернігівської області.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:свобода, телетюнери, цифрове телебачення


Читайте також



Коментарі (0)
avatar