реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Свобода" побореться за Десну

5 квітня 2011 року на зборах Козелецька районна організація ВО «Свобода» висунула свого кандидата на посаду Деснянського селищного голови.
Перевибори у смт. Десна відбудуться 15 травня 2011 р. На зборах було прийнято рішення про висування кандидатом на посаду Деснянського селищного голови Шанюка Ігоря Васильовича – голову Козелецької районної організації ВО «Свобода».

Для довідки: Шанюк Ігор Васильович народився 13 січня 1976 р. у смт. Козелець Чернігівської обл., громадянин України. Має базову вищу освіту. Працює директором ТОВ «Стевія в Україні». З 2009 року член Всеукраїнського об’єднання «Свобода», за політичними поглядами – український націоналіст. Голова Козелецької районної організації ВО «Свобода». Одружений, виховує двох доньок. Постійно проживає в смт.Козелець.

На зборах голова Чернігівської обласної організації ВО "Свобода" Андрій Міщенко зазначив: «Ми політична сила, яка послідовно відстоює і захищає інтереси українців. Серед з-понад двох тисяч депутатів-свободівців жоден з них не став тушкою, не має жодних корупційних скандалів. Зараз ми маємо на Чернігівщині депутатів у Прилуцькій та Ніжинській міських і Прилуцькій районній радах. Навіть не маючи більшості, свободівці у місцевих радах борються за ухвалення рішень на користь простих громадян. Тому, знаючи Ігоря як відповідальну людину і хорошого господарника, вірю в те, що він діятиме так як і решта свободвіців у радах різних рівнів».

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»




Теги:Десна, Стевія України, Козелець, перевибори, свобода


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Бажаю успіху свободівцю! Чим більше в органах місцевого самоврядування буде націоналістів з Свободи тим більший спротив отримає злочинна влада Януковича-Азарова-Табачника-Тигіпка та інших антиукраїнських охвістків кремля!
avatar