реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Козельці є вулиця героя російсько- української війни

З ініціативи депутатів селищної ради від ВО «Свобода» та матері Ксенії Данилівни, у с. Козелець, що на Чернігівщині, з’явилася вулиця названа на честь героя російсько-української війни Євгена Лоскота.

«Ми маємо віддавати шану героям російсько-української війни, які поклали на вівтар перемоги своє життя. Жодне ім’я не повинно бути забуте. Євген Лоскот був зразком для кожного з нас, він один із тих офіцерів, які відмовилися залишати позиції і прикривали відступ українських військ із району луганського аеропорту»,- зазначив голова Козелецької районної організації ВО «Свобода» Сергій Андреєв.

Довідка: Євген Лоскот навчався в Одеському інституті Сухопутних військ. Член Козелецької районної організації ВО "Свобода". Під час подій на вул. Грушевського був поранений в обличчя гумовою кулею. Брав участь у подіях 18-20 лютого 2014 року. З початком російсько-української війни капітан ЗСУ Лоскот зголосився добровольцем на фронт у лавах 1-ї танкової бригади. Зник безвісти 5 вересня 2014 року в районі Веселої гори.
2 вересня 2015 року його тіло було ідентифіковано за результатами ДНК-експертизи.



Теги:1 танкова бригада, Козелець, свобода, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Слава герою... навіки!
avatar
2
Отакої! А причому тут Свобода??? Я знайомий особисто з людьми, які проявили ініціативу і зібрали громадські слухання з цього питання. Сам друкував пам"ятки всілякі типу "а чи потрібно буде міняти документи якісь після перейменування". Потрібно спитати Максима, який організував слухання і був основним ініціатором слухань і вносив пропозиції про ті чи інші назви вулиць чи брала участь Свобода в цьому процесі. Бог ти мій, цей такий тупий та примітивний піар просто сором дивитися. Я просто в шоці. Зара я все це розтиражую по фейсбуках і вконтактах. Стидота...
avatar