реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

«Святий Миколай» роздав подарунки дітям з Хмільниці

Завершилася благодійна акція «Святий Миколай збирає подарунки». Акція проводилась Чернігівським обласним осередком ВМГО «Демократичний Альянс» на користь дітей з Центру соціально-психологічної реабілітації с. Хмільниця Чернігівського району.

Протягом місяця було проведено декілька театралізованих вистав в центральній частині міста, під час яких помічники Святого Миколая пропонували чернігівцям прийняти участь у благодійній акції. Результатом кропіткої роботи молоді стали безліч зібраних предметів взуття і одягу для дітей Центру та суттєва сума благодійних внесків в розмірі 2200 грн. Зібрані кошти були витрачені на закупівлю канцелярських товарів та солодощів для дітей Хмільниці.

Чудовим завершенням благодійної акції стала святкова програма організована активом Демократичного Альянсу для дітей з Центру реабілітації в день Святого Миколая 19 грудня. Діти прийняли участь у багатьох іграх і отримали безліч гарних подарунків від Святого Миколая.

«Зрештою нашу акцію можна вважати успішною» - поділився голова обласного осередку ВМГО «Демократичний Альянс» Андрійченко Ігор. «Це підтверджують радісні обличчя малюків та їх посмішки. Та хотілося б сказати, що цим дітям потрібна не лише матеріальна, а й моральна, творча допомога. Їм потрібні батьки, друзі, однодумці. І коли Святий Миколай сьогодні запитав у одного з вихованців центру : «А що приносить Святий Миколай?», то у відповідь пролунало одне слово, яке і є заповітним бажанням цих діток - РАДІСТЬ! Тож давайте і на далі проявляти свою великодушність, як це робили всі небайдужі перехожі, яких у дні акції зустріли помічники Миколая з торбинками та щирими посмішками і проханнями про допомогу.»

Надзвичайно вдячні всім хто цікавився та приймав участь нашій благодійній акції. Особлива вдячність кондитерській фабриці «Стріла» за солодкі подарунки для малюків і взуттєвій фабриці «Берегиня» за таке необхідне для дітей взуття. Таксі «КЕБ» за матеріальну допомогу на акції. І всім небайдужим фізичним особам міста, хто вніс свій посильний вклад в організацію свята для дітей.

Подарунки від Святого Миколая мають отримувати всі…







Теги:Хмільниця, святий Миколай


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Чому немає статті про виступ на Миколая"Молодої Просвіти"?
avatar