реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Сухий корм для собак преміум-якості за доступною ціною

Домашні улюбленці радують своїх власників щодня, а зниження їхньої життєрадісності швидко стає помітним. Виникнення неприємних ситуацій, що впливають на самопочуття вихованця, часто пов'язане з неправильним харчуванням. Хоч як крути, а собаки відрізняються високою сприйнятливістю до вибраного корму.

Правильний раціон заснований на дотриманні пропорцій білків, жирів та вуглеводів. Складність полягає у відсутності відповідного складу сумішей. Позбутися поширеної проблеми вдасться завдяки вибору спеціального корму преміум-якості за посиланням https://www.zootovary.com/korm-dlya-sobak-klub-lapy-fi-1_808-c-22_24.html.

Як вибрати найкращий корм для вихованця

Сучасний виробник розробляє формули з урахуванням потреб тварин у поживних речовинах. Дотримання пропорцій білків, жирів та вуглеводів дозволяє захистити вихованця від проблем із ШКТ та втрати активності. Зробити вибір нескладно, адже підказки є перед очима.

Купівля правильного корму для домашнього улюбленця ґрунтується на кількох характеристиках:

  1. Порода. Собаки великих, середніх та малих порід повинні харчуватися по-різному. Використовувати «універсальний» корм не дозволяється, оскільки це позначиться на здоров'ї улюбленця. Бренд пропонує купити відповідні товари з урахуванням особливостей породи вашої собаки.
  2. Вік. Корм для цуценят та дорослих собак суттєво відрізняється. Досвідчені кінологи наполягають, що вік улюбленців грає ключову роль. Збалансоване харчування впливає на швидкість розвитку та самопочуття молодої песики.
  3. Склад. Наявність м'ясних інгредієнтів у сухому кормі преміум-класу пояснюється потребами собак. Для повноцінного розвитку вихованця необхідні вітаміни та мінерали. Тільки так вдасться зберегти його здоров'я та активність.

Сухий корм для собак преміум-якості за доступною ціною

Корм для собак преміум-якості відрізняється підходом виробника до створення формул. Збалансоване харчування для повноцінного розвитку забезпечується завдяки вивченню потреб тварин та способів забезпечення необхідного раціону. Вдячний пес знайде нагоду порадувати свого власника.

Бренд Club 4 Paws відрізняється не просто вигідною ціною товару, а й відповідальним ставленням до створення продукції. Якісний корм містить усі необхідні поживні речовини, що дозволяє піклуватися про вихованця без особливих складнощів. До складу продукту входять злаки та жири, які є джерелом комплексу корисних кислот (Омега-3, Омега-5). Збалансоване харчування та правильний розвиток гарантовані. Домашній улюбленець обов'язково віддячить вам за вибір сучасного корму!




Теги:собаки, корм, Club 4 Paws, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar