реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Судити про мою роботу повинні не партійні функціонери" -- Ярослав Демченков

Депутат Чернігівської обласної ради від Фронту Змін Ярослав Демченков прокоментував рішення З'їзду Партії про його виключення зі складу Політичної Ради.

"Припинити членство у Раді Партії було прийнято мною у середині року. Я сказав про це Лідеру Партії Арсенію Яценюку, тому рішення З'їзду Партії не було дивним", прокоментував Ярослав Демченков.

«Однопартійці знають, що я маю свою власну позицію та не соромлюсь висловлювати її керівництву Партії. Оскільки не всі в керівництві Партії були готові слухати альтернативну точку зору, я більше зосередився на депутатській діяльності у своєму регіоні» наголосив Демченков.

Демченков повідомив, що рішення з’їзду ніяк не вплине на його діяльність як депутата Чернігівської облради та куратора Національної громадської ініціативи "Хода проти смерті", яка з самого початку носила позапартійний характер. “Судити про мою роботу повинні не партійні функціонери, а мешканці міст і селищ Чернігівської області, в яких ми реалізуємо багато проектів, спрямованих на боротьбу з імітацією діяльності чиновників всіх рівнів", сказав Демченков.

«Національна громадська ініціатива "Хода проти смерті" вже має три національних проекти, далі буде.... Два проекти у сфері боротьби з наркоагресією та один з ліквідації смертельно небезпечної ділянки міжнародної траси Е-95. З кожним днем все більше волонтерів залучається до цієї Ініціативи, ми працюємо, а не заробляємо чиїсь політичні симпатії та дивіденди» сказав Демченков.



Теги:Ярослав Демченков, боротьба з наркоторгівлею, Фпрнт змін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar