реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

На засіданні Кабміну показово заарештовані керівники державної служби з надзвичайних ситуацій

Сьогодні на засіданні Кабінету міністрів показово заарештовані керівники ДСНС С.Бочковський та В.Стоєцький. Правоохоронці ведуть обшуки в приміщенні Держслужби України з надзвичайних ситуацій та у місцях проживання Сергія Бочковського та Василя Стоєцького.

Ярослав Демченков, що недавно був депутатом Чернігівської обласної ради, а зараз працює в апараті Кабміну, пише: "Сьогодні вперше у моєму житті я став безпосереднім свідком арешту генерала та полковника, які очолювали центральний орган виконавчої влади – Державну службу з надзвичайних ситуацій України.

Дійство відбувалося прямо навпроти місця, яке я займаю на засіданнях Кабінету Міністрів. І скажу відверто – видовисько надзвичайно неприємне…((
Вперше це сталося на засіданні Уряду, і впевнений, що привід поміркувати над своєю діяльністю наразі є багатьох чиновників.

Видовище неприємно особливо через те, що людина, яка декларувала надзвичайні успіхи у ліквідації надзвичайних ситуацій, у т.ч. на території, яка опинилася під окупацією зовнішнього ворога, насправді, була найгіршим, що може бути, - внутрішнім ворогом, крадієм та злочинцем.
Пам’ятаю, як пафосно із завзяттям рапортував цей чиновник про якісь «досягнення», і розумію, що з кожним словом про «досягненням» поповнювалися його особисті статки".
В той же час колишній заступник Коломойського Борис Філатов в'їдливо написав, що востаннє в ефірі заарештовували дядю генерального секретаря Трудової партії Кореї Ким Чен Ина. А сам піар-акція є намаганням відволікти увагу від відставки Коломойського та соціальних проблем, які наростають і з якими не здатен справитися уряд Яценюка.
Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що відслідковано весь ланцюжок злочинів цих керівників - 15-20 відсотків від завищених сум закупівлі палива у приватних фірм перераховувались на рахунки цих діячів на Кіпрі. А начальники обласних управлінь щомісяця возили хабарі - цікаво, якою була частка чернігівського?



Теги:Корупція, Ярослав Демченков, ДСНС, арешти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar