реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Суддя Кузьмін "забув" про бізнес і землю дружини

Cуддя Новозаводського районного суду Чернігова Микола Кузьмін не вніс даних щодо статутних внесків дружини та сина у декларації за 2014 та 2015 роки. Про це свідчать дані його декларацій та Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, повідомляють "Наші гроші"

Дружина судді Парасковія Кузьміна володіє часткою ТОВ «Агрофірма «Плодоовочпром» (8,87%). Розмір її внеску до статного фонду підприємства становить 11 тис грн. Фірма, основним видом діяльності якої є оптова торгівля фруктами та овочами, зареєстрована у Чернігові. Одним з співзасновників товариства є Василь Тютін – директор Чернігівського науково-дослідного центру продуктивності АПК (17,22%).

Разом з тим, суддя задекларував номінальну вартість цінних паперів, що перебувають у власності членів сімї розміром 452 грн.

Щодо нерухомості, то суддя задекларував дві квартири площею 52 та 45 кв м; останню він ділить з дружиною Парасковією. Також у нього є гараж на 24 кв м. Їздить суддя на Daewoo Lanos 2007 р.в.

Дружина Кузьміна є власницею земельної ділянки загальною площею 4,1 га та успадкованого будинку на 48 кв м у селі Козероги Чернігівської області. Також жінці належить міні-трактор "Булат" і причіп (обидва 2014 р.в.).

Загальний дохід родини Кузьміних у 2015 році становив 300 тис. грн, з них 15,5 тис. грн – матеріальна допомога, 34 тис. грн – пенсія, а решта – зарплата. Роком раніше Кузьміни заробили 347 тис. грн. Збережень у банках упродовж двох останніх років суддя не декларував.

Нагадаємо, Микола Кузьмін займається суддівською практикою з 1994 року. У березні 2000 обраний суддею Новозаводського райсуду Чернігова безстроково.ПіК



Теги:люстрація суддів, декларації, Новозаводський суд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar