реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Судді налякалися

Судді не можуть почуватися спокійними при винесенні незаконних рішень.

Тож голова Верховного суду України Ярослав Романюк з вимогою забезпечити «нормальне функціонування судових установ, надійний захист здоров’я і життя суддів та членів їхніх сімей з тим, щоб гарантувати громадянам України справедливий і неупереджений суд». За словами Романюка, «суддівську спільноту турбують спроби проведення масових акцій біля будинків суду».

Окремо він згадав події у Києво-Святошинському районному суді Київщини, де «група невдоволених судовим рішенням осіб замість того, щоб оскаржити його в установленому законом порядку, вдалася до спроби фізичної розправи над суддею, який його ухвалив».

Замість того, щоб покарати суддю Бурбелу за винесення очевидно неправосудного рішення (6 років тюрми за недоведений намір підірвати пам'ятник Лєніну, який сама міська влада зняла. І, до речі, 2 роки хлопці уже сидять), суддівська конгрегація вимагає від влади, яку захищає, надійного захисту для себе і своїх родин.

У Чернігові євромайданівці збирають дані про суддю окружного адміністративного суду Олександра Зайця, що виніс незаконне рішення про заборону на всіх центральних вулицях Чернігова встановлювати малі архітектурні форми та включати звукопідсилюючу апаратуру.



Теги:суддівська система, Верховний суд, васильківські терористи


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Нехай судді й подадуть приклад правової культури.
avatar