реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Стрємітєльная украінізация" Казахстана

Здається, у наших "русскіх братьєв" з‘являється ще один серйозний ворог. Йому вони вже акуратно погрожують втратою третини території. Про ядерні удари, слава Богу, поки що не йдеться. Але: «В Азии понимают лишь язык силы», - каже добре знайомий нам товаріщ Бородай, який на війні на Донбасі заробив собі на хату в Дубаї.

Що ж сталося? Казахстан посмів запровадити правило про дублювання своєю мовою рекламних вивісок. Тобто реклама російською буде продубльована (!!!) казахською. Ну і з‘явився якийсь блогер з кількатисячною аудиторією, який перевіряє, чи дотримується влада правил. Це моментально стало приводом для скликання комітету Держдуми РФ із захисту отєчєства і жахливої істерики наших та казахських братьєв. Бо язиковиє патрулі, як відомо - це нє шуткі. Так і до геноциду русскоговорящих младєнцев недалеко.

Не було не було і вот опять: «Союзниками России, как говорил Александр III, остаются ее армия и флот, других настоящих союзников у нас, к сожалению, нет», - скрушно констатують у Держдумі.

Тетяна ДАНИЛЕНКО



Теги:Тетяна Даниленко, Україна - Казахстан, казахська мова, гібридна війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar