реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Страйк відміняється!

ПРОФКОМ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ТРОЛЕЙБУСНОГО УПРАВЛІННЯ ДОМІГСЯ ВИПЛАТИ ЗАБОРГОВАНОЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ

Анонсований на 10 червня страйк працівників КП “Чернігівське тролейбусне управління” скасовано. Після тривалих переговорів, між профспілковим комітетом і адміністрацією підприємства, 8 червня було підписано угоду про виконання вимог трудового спору. В цей же день у відділенні Національної служби посередництва і примирення в Чернігівській області було написано подання про зняття з реєстрації колективного трудового спору. Наразі заборгованість по заробітній платі ліквідовується.

Угода про врегулювання колективного трудового спору була підписана начальником КП “Чернігівське тролейбусне управління” Олегом Коржовим, головою профкому Леонід Кедровським та іншими уповноваженими представниками найманих працівників і адміністрації. Відповідно до підписаного документу адміністрація зобов'язалася погасити заборговану заробітну плату та в подальшому виплачувати її своєчасно і в повному обсязі.

Нагадаємо, що 20 травня відбулася конференція трудового колективу КП “Чернігівське тролейбусне управління”, де переважною більшістю голосів делеговані представники прийняли рішення оголосити страйк у зв’язку із заборгованістю по зарплаті за 2 місяці.

Віталій Копиш




Теги:заборгованість, страйт, тролейбуси


Читайте також



Коментарі (0)
avatar