реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Ставки на хокей від PariMatch

Хокей - зимовий вид спорту, який завоював серця багатьох уболівальників. Саме тому контора PariMatch надає цілу низку можливих ставок на ці ігри. Ставки на хокей - популярне заняття серед користувачів PariMatch. З букмекерською конторою можна робити ставки на різні події. Найпопулярнішими є прогнозування перемоги однієї з команд, ставки на тотал і фору, можливість забити по шайбі кожній команді, або нестандартні ставки. До останніх належать парі на парний або непарний кінцевий результат, тимчасові проміжки конкретних подій або щось таке.

Перед тим, як робити ставку, добре ознайомтеся з правилами та стратегією гри. Ідеально буде, якщо ви зможете проаналізувати останні ігри обраної команди, ознайомитись зі складом гравців, місцем у турнірній таблиці та іншими нюансами. Це дозволить вибудувати вдалу стратегію та зробити ставку на найсильнішу команду.

Останні хокейні матчі

Букмекерська контора PariMatch надає можливість стежити за останніми спортивними подіями у світі хокею. Для клієнтів порталу навіть надається послуга перегляду онлайн трансляції хокейного матчу безкоштовно. Це дозволить тримати руку на пульсі того, що відбувається на майданчику.

Останнім часом беттери мали нагоду зробити ставки на матчі NHL регулярного сезону.

Відбулися матчі між Міннесота Уайлд та Детройт Ред Уінгз. Прогнози передбачали перемогу Міннесоті Уайлд із ймовірністю 1.65, а ось для Детройт Ред Уінгз – 4.20. Шанси на нічию були 4:80. Але перемога таки залишилася за Міннесотою.

Також відбулася гра команд Сіетл Кракен та Торонто Мейпл Ліфс. Коефіцієнт на перемогу Сіетл Кракен становив 4.50, Торонто Мейпл Ліфс – 1.62, на нічию – 4.70. В результаті перемогли Торонто Мейпл Ліфс.

Ще сталося протистояння між Сан-Хосе Шаркс та Едмонтон Ойлерз. Ставки на перемогу першої – 2.90, другої – 2.05, на нічию – 4.50. Прогнози виправдалися і перемогла команда Едмонтон Ойлерз.

Глядачі спостерігали за грою між командами Нью-Йорк Рейнджерс та Бостон Брюінз. Коефіцієнти на перемогу Нью-Йорк Рейнджерс були 2.15, на Бостон Брюінз – 2.85, нічию – 4.20. Через війну перемога дісталася Рейнджерам.

Також можна було спостерігати хокейне протистояння між двома іншими командами - Оттава Сенаторз та Сент-Луїс Блюз. Шанси на перемогу Оттава Сенаторз складали 3.35, Сент-Луїс Блюз – 1.86, на нічию – 4.60. Зрештою переможцями стали Сент-Луїс Блюз.

На всі ці та багато інших хокейних матчів можна було зробити ставки відвідавши портал PariMatch. Але навіть зараз на сайті є багато інших ставок на хокей. Проаналізувавши останні ігри, ви можете зробити свої власні висновки та створити виграшну стратегію. Нехай спорт стане не просто хобі, а й способом заробити.




Теги:хокей, Спорт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar