реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Стаття із "Сіверщини" опублікована у Нью- Йорку

Як повідомила редакції газети "Сіверщина" наша симпатка і читачка сайту Тетяна Чечотка з Нью- Йорку, у тамтешній українській газеті "Національна трибуна" опубліковано статтю головного редактора "Сіверщини" Василя Чепурного "Чого вони бояться?".
Пані Тетяна родом з Чернігова, щоліта приїздить до рідного міста і саме вона подарувала українській козацькій Катерининській церкві прекрасні вінці для здійснення обряду шлюбу.


Стаття "Чого вони бояться?" взята діаспорними українцями з сайту "Сіверщини", оскільки Товариство української мови у Чікаго, багато років успішно кероване проф. Вірою Боднарук, з увагою і пошаною ставиться до діяльності чернігівського товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка. Тож і гостра стаття редактора "Сіверщини" не пройшла мимо уваги американських українців.
Статтю "Чого вони бояться?" присвячено новій ініціативі регіоналів -- засекретити дані про місце народження, національність та релігійні переконання, щоб не було зрозуміло з якого такого одного регіону походить теперішня влада, щоб Україною керували неукраїнці, щоб чорний сектант Аделаджа захоплював МЗС і душі легковірних українців. Статтю можна прочитати в підшивці газети "Сіверщина". А надійніше -- передплачувати! По всій Україні це можливо.







Теги:Сіверщина, Національна трибуна, Просвіта, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar