реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Справа на мільйон

Поліція Чернігова шукає зловмисників, які ошукали підприємця на кругленьку суму.

Вчора по обіді на лінію «102» зателефонував чернігівці, які в одному з офісних приміщень почули, як у віддаленому кабінеті гупає у двері та кричить чоловік. Як встановила слідчо-оперативна група чернігівської поліції, приміщення в цій будівлі аферисти винаймали вже кілька місяців, справно сплачуючи орендну плату.

Шахраї пообіцяли приватному підприємцю вигідно обміняти 40 тисяч доларів і запросили його до себе в офіс.

Прийшовши за вказаною адресою, чоловік дістав гроші та поклав на стіл. Тим часом жіночка, яка проводила операцію з обміну, виклала на стіл акуратно упаковані гривні, як пізніше виявилося – сувенірні. Не встиг клієнт навіть оглянути гроші, як жінку покликали, нібито, віддати печать колезі.

Працівниця офісу вийшла з кімнати, прихопивши з собою долари, і замкнула двері ззовні. Поки потерпілий збагнув у чому річ, минуло кілька хвилин і зловмисники зникли разом зі своє здобиччю.

Наразі за даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) та займається пошуками зловмисників. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове слідство.

За інформацією прес-центру Головного управління Нацполіції України в Чернігівській області.



Теги:долари, Поліція, злочин, афера


Читайте також



Коментарі (0)
avatar