реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"Спите спокійно?" -- запитує журналістка "Сіверщини" у колег з "Вісника Ч"

Відповідальний редактор газети "Сіверщина" Вікторія Гаврик на своїй сторінці в мережі Фейсбук написала: "В газеті "Вісник Ч" в матеріалі про борзнянського різуна було описано, як журналісти пробували взяти коментар у матері кривдника, і як вона "тікала від журналістів".

А ось повідомлення про самогубство цієї матері: http://siver.com.ua/news/mati_rizuna_pokinchila_z_soboju/2013-03-28-12042

Власний син, сором від людей, а тут іще "любопитство" акул пера. Ну, як ви себе почуваєте після цього, шановні колеги? Спите спокійно?".

Відсутність етичних норм у деяких осіб, що самоназвалися журналістами, але опускають суспільство нижче плінтуса, давно мало би стати темою обговорення в Спілці журналістів. Доки не стало приводом для самосудів.



Теги:Сіверщина, Вісник Ч, Вікторія Гаврик, Борзна, журналістська етика


Читайте також



Коментарі (8)
avatar
1
Після таких публікацій "Сіверщини" зрозуміло чому вся редакція "Вісника Ч" вже пару місяців "копає" щось під "Сіверщину". Копайте, копайте, чорні журналісти... А що там каже народна мудрість, про яму для ближнього?
avatar
2
Як це не сумно з приводу самогубства мами кривавого вбивці-різуна, але в науку іншим мамам і татам треба було б знати як це вона виростила і виховала такого сина.
avatar
3
avatar
4
Тиражи не смердять?
avatar
5
Ви точно такі ж!
avatar
6
У своєму пості в соцмережах я не намагалась критикувати чи морально засуджувати, а лише поставила питання. Мені здається, що після такої події журналіст не може почувати себе спокійно. Це питання меж у журналістській діяльності відкрите і для мене - тобто я й сама про це не раз думала.
avatar
7
"Сіверщина" стала газета "отстой", і хоч якось про себе нагадати, розпочала нападки на колег. Раніше передплачував цю газету, була цікава, а тепер шматок паперу ціна якому 2 копійки. На жаль.
avatar
8
А мій коментар замінусовали. Чому?
avatar