реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Спирт возили бочками

На Чернігівщині СБУ попередила спробу нелегального транспортування спирту

Спробу протиправного транспортування підакцизної продукції нещодавно попередили співробітники Управління СБ України в Чернігівській області спільно з працівниками податкової міліції.

Група осіб, мешканців Чернігова, була затримана під час розвантажування однієї з машин, у якій незаконно перевозився спиртовий розчин загальною масою близько 20 тонн. Вантаж транспортувався без відповідних дозвільних документів у спеціально обладнаних прихованих ємностях. Крім вантажівки з напівпричепом, зловмисники використовували автомобіль “Газель” та два мікроавтобуси, якими здійснювалась доставка продукції до місць збуту. У салоні автомобіля, який належав одному із затриманих, було виявлено незареєстрований пістолет травматичної дії та холодна зброя, а також понад 85 тис. грн. готівки.

За матеріалами, наданими Управлінням СБУ, податковими органами порушено кримінальну справу за ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області




Теги:Кримінал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar