реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Солодкоголосий ти наш...

Священнослужителі УПЦ МП закликають до миру лише українців, коли вони обороняють свою землю. Коли ж Росія стягує до кородону свої війська та щодня вбиває українців, представники Моспатріархату воліють цього не помічати.
Про це у себе на Фейсбуці написав священик ПЦУ Павло Найденов, повідомляє РІСУ.

"Рік тому священик РПЦ в Україні Олександр Клименко (переможець шоу «Голос країни») заспівав свою нову пісню: «Не вбивайте синів, бо нема ворогів, у Христі ми брати!» - маючи на увазі війну на Донбасі.

Зараз скрізь обговорюють те, як путінська Росія стягує війська для нападу на Україну. Це турбує не лише українців - «на вухах» стоїть цілий світ! То ж з цієї нагоди я вирішив зазирнути на сторінку нашого солодкоголосого миротворця о. Олександра - адже тепер саме час звертатися до росіян піснею чи прозою, вимагаючи не допустити «братовбивчої війни».

Але ні, там все тихо-спокійно. Єдине, що порушило в цілому благодушний настрій о. Клименка - це перехід парафії з РПЦ до ПЦУ в Чернігівській області. Цю подію він, звісно, називає «захопленням», причому стверджує, ніби її учасникам заплатили «по 200-300 доларів». Ну, а наближення великої війни чомусь вже проходить мимо уваги цього миролюбного батюшки.

Парадокс? Та ні, все просто: РПЦ закликає до «миру» лише українців - коли вони обороняються від російської агресії. Мовляв, не пручайтеся і дайте спокійно вас з‘їсти...", - зазначив священнослужитель ПЦУ.



Теги:пцу, Олександр Клименко, гібридна війна, РПЦ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar