реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Сольний концерт Ольги Печко - неймовірна краса!

Її сольного концерту ми всі чекали з нетерпінням, адже вона виросла як співачка у нашому місті. З раннього дитинства гартувала характер через безліч вокальних конкурсів, і зрештою спалахнула яскравою зіркою на рідній сцені Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм. 15 листопада 2017 року у залі філармонійного центру був повний аншлаг. Ольга з’явилася несподівано й інтригуюче, заточеною в клітку, з якої вона вирвалася на свободу, символізуючи силу творчого джерела. І одразу підкорила публіку своїм виразним проникливим голосом.

І покотилися лавиною концертні номери, тримаючи глядачів у радісному збудженні – дві години пролетіли на одному диханні. Світові хіти, улюблені українські пісні у сучасній обробці, оригінальні й заворожливі хореографічні композиції, веселі, жваві, чи ліричні й пронизливі – весь вир цього дійства змушував сміятися або сумувати разом з артистами, і плакати від бурхливих почуттів.

Колеги старалися для Ольги й для шановної публіки від душі, створюючи яскравий і неповторний бенефіс . Ведучі – сам режисер-постановник Дмитро Обєдніков вів концерт разом з Костянтином Слободенюком – кумедно змагалися між собою за увагу співачки, накручуючи інтригу. Костянтин Слободенюк продовжував вражати комедійним талантом. Цього разу з пилососом, у спідниці та з вусами, він зрівнявся в образі з видатним Фредді Мерк’юрі - під хіт групи Queen “I Want to Break Free”. Та ще й у виконанні Ольги Печко разом з академічним камерним хором імені Д.Бортнянського, завдяки якому легендарна британська група продовжує життя на сцені Чернігівського філармонійного центру. Аби музиканти Queen могли це побачити, перезняли б свій кліп з участю наших артистів! Ігор Найдьон вніс родзинку в концерт своїм яскравим номером з репертуару Queen, по завершенні якого тріумфально відбув зі сцени у королівській мантії та на велосипеді.
Заслужені артисти України Володимир Гришин та Сергій Сулімовський додали потужну чоловічу енергію в концерт. Володимир Гришин продемонстрував свій голосовий діапазон аж до Луї Армстронга. А Сергій Сулімовський у дуеті з Ольгою Печко змусили плакати від відчаю та безнадії проникливої пісні «Чомусь так гірко плакала вона…». Але артисти не дозволяли довго сумувати, бо на сцені з’являвся улюблений вже чернігівською публікою дует Богдан Тонкошкурий-В’ячеслав Петрик, який цього вечора з особливим ентузіазмом запалював та бадьорив. І вже неможливо уявити концерт без незрівнянних номерів талановитих танцівників шоу-балету «Екватор» під керівництвом Віктора Войникова!

Привітати Ольгу і подарувати глядачам своє мистецтво прибув на концерт і справжній чаклун Артем Мойсієнко, якого жартівливо представили як голову ради директорів асоціації чорно-білих магістрів магічних наук Чернігова та області. Асистент розхлюпав воду, яка була предметом чар ілюзіоніста, і це додало інтриги - чи вийде фокус! Усе вийшло – досвідчений артист, який свого часу дійшов до чвертьфіналу «Україна має талант», прикрасив свій номер дотепними жартами й наприкінці ще й перетворив звичайну серветку на червону троянду – для Ольги. Довелося попрацювати на сцені й зовсім юним артистам Олексію та Володимиру Василенкам – мабуть підростає династія.

Зворушливу пісню-подяку Ольга Печко присвятила мамі. Віра Михайлівна була у залі з букетом троянд для доньки. Троянди для мами приготувала й Оля, і вони, такі рідні й люблячі, обмінялися букетами на сцені! А після концерту Віра Михайлівна розповіла, як Оля з раннього дитинства невтомно співала й танцювала, була незмінною учасницею різноманітних заходів та вокальних конкурсів, займалася в студії естрадної пісні. Вона пригадала Олю на великій сцені драматичного театру, у концертному платті та з великими бантами, коли відчула: донька народжена для сцени! Так буває. Професію, однак, вирішили обрати серйозну, здобути економічну освіту, як, здавалося, вимагає реальність. Але мудра доля все розставила на місця.

Започаткований керівництвом Чернігівського філармонійного центру конкурс для молодих виконавців естрадної пісні та сучасного танцю «Твій шанс» (тепер він має назву “СіверТон”) привів Ольгу Печко на цю сцену, де її помітили й підтримали. І зростаючи на рідній сцені, сьогодні вона – яскрава й самобутня співачка, з теплою променистою енергією, якою запалює й зігріває своїх глядачів. Про неї ще кажуть «сонячна людина». І неможливо не згадати її прекрасні акторські роботи. Моторну й дотепну Сонечку зі спектаклю «Ліричні та веселі історії Одеського дворика», тендітну й зворушливу Поллі з мюзиклу «Красуні FM», і нарешті складну й відповідальну роботу у відомій драмі «Варшавська мелодія»: пронизлива історія втраченого кохання, і Ольга Печко у ролі польки Гелени – чарівна і незабутня!

Подих перехоплює від думки, яких ще несподіваних і приголомшливих образів чекати від цієї багатогранної, різнопланової артистки, якій підвладні усі пісенні жанри й акторські амплуа. Їй пощастило і з природними даними, і з працелюбністю, і з мамою, яка підтримувала усе життя, і з колегами та усім дружнім колективом філармонійного центру, які роблять можливим розкриватися таланту, зростати й досягати нових вершин у цікавих творчих проектах.

Віра ЛОБАНОВСЬКА



Теги:Ольга Печко, Чернігівська філармонія, СіверТон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar