реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Соколов гратиме у футбол

Команда українських міських голів візьме участь у ІІ-му Чемпіонаті Європи з футболу серед команд мерів, що пройде 14-19 травня 2012 року в м. Тихи (Республіка Польща). Про це повідомив Чернігівський міський голова, капітан команди Олександр Соколов.

За його словами, у змаганнях братимуть участь команди представників місцевого самоврядування України, Польщі, Італії, Словаччини, Словенії, Південного Тиролю, Німеччини, Австрії та Чехії. О.Соколов зауважив, що у підгрупі української команди досить сильні суперники – колеги з Німеччини, Австрії, Чехії та Польщі.

"Наша команда має величезне бажання не погіршити попередній результат. Все залежатиме від першої гри з німецькими колегами, які були переможцями минулого чемпіонату", - сказав О.Соколов. Він також додав, що українська команда тренувалася і навіть провела три короткотермінові збори.

За узгодженими правилами, загальна кількість членів футбольної команди не може перевищувати 20 осіб, з них 16 гравців. На полі гратимуть по 7 гравців від кожної збірної, один з яких воротар. Кількість замін під час гри – необмежена. Членами збірних команд міських голів можуть бути мери міст та їх заступники. Допустимий вік заступників – не менше 40 років, при цьому їх кількість не може перевищувати половини складу команди. Кожен футбольний матч складається з двох таймів по 30 хвилин.

Організаторами цьогорічного футбольного турніру виступили Асоціації міст України та Асоціації міст Польщі. До складу української команди увійшли сільські, селищні та міські голови майже з усіх куточків країни. Наймолодшим у команді є 27-річний Лизогубово-Слобідський сільський голова.

У 2008 році у Зальцбургу (Австрія) відбувся І Чемпіонат Європи з футболу серед команд мерів. Команда українських міських голів на чолі з О.Соколовим посіла третє місце.

На час проведення ІІ-го Чемпіонату Європи з футболу серед команд мерів Чернігівський міський голова перебуватиме у відпустці.

Ірина СИНЕЛЬНИК



Теги:Олександр Соколов, Футбол, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar