реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Сьогодні в Ніжині штурмуватимуть міліцію

На сьогоднішній вечір у Ніжині заплановано штурм міліції. Про це повідомила журналістка, шеф-редактор ІТК "Прихована камера" Ірма Крат.

За її словами, участь в акції протесту візьмуть рідні ув'язнених "ніжинських робінгудів", всі голови міських громадських організації та опозиційних політичних сил Ніжина.

Мітинг розпочнеться під стінами Ніжинської міської ради об 17:00.

Нагадаємо, що "ніжинськими робінгудами" називають хлопців, які самостійно боролися з наркоділками. За що й отримали строки ув'язнення. після того, як начальнику міської міліції Шипілову принесли відео зі зізнаннями наркоділків про кришування їх мілцією.

Проте таке публічне оголошення штурму більше нагадує провокацію. Власне, а що штурмувати? Якщо у Фастові шукали таємну кімнату для катувань -- то ще є якась логіка. А тут? Попіаритись? Почекаємо до вечора... Можливо, революційна Ірма оголосить штурм обласного апеляційного суду, який засудив "ніжинських робінгудів"? Чи обласного управління МВС? Чи просто пошумить у Ніжині? І як це ще туди не їде Олег Ляшко з вилами?
Зрештою, 20 липня ніжинську міліцію пікетуватимуть члени "Свободи"...



Теги:наркоділки, міліція, Ірма Крат, ніжинські робінгуди, Ніжин


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Справедливо осужденных за разбои (судебные решения, как за бандитизм), насильников, которые людей жестоко и мучительно пытали (среди них, пострадавших, не только наркоманы были) защищает "Свобода"... Ну что ж, пускай-пускай, и так на Черниговщине у них рейтнг минимальный, а то вообще - упадет! Или кто-то "Свободой" управляет, чтобы как раз подорвать их мало-мальский авторитет?
avatar
2
а толку от их митингов и блокирования, оппозиция всю сессию Раду блокировала и где результаты? только коммунякам помешала добиться отмены пенсионной реформы! поэтому нужно на законодательном уровне смены политической системы добиваться, а не хороводы водить!
avatar