реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Проти беззаконня -- альпініст у Ніжині

Альпініст із Києва на моє прохання у місті Ніжині пробрався без ключів на дах дев’ятиповерхового будинку і написав правду. “ШИПІЛОВ ! ТИ ВКРАВ КВАРТИРУ – ВІДДАЙ!!! “.

Мова йде про начальника Ніжинського міського відділення міліції, який реально її вкрав. У цій квартирі проживав Литовченко, його дружина та малолітня донька інвалід. Цю квартиру їм залишив у спадок рідний дядько, але через раптову смерть (похлинувся) він не встиг її приватизувати.

Суд дав добро на приватизацію, але міська рада оскаржила це рішення, виконавча служба прийшла із шістьма міліціянтами озброєними автоматами, і їх викинули у зимовий період на вулицю. Потім опікунська рада прийшла в школу, і сказала дитині, що та буде проживати в інтернаті, бо її батькам не має де жити, і це ДУЖЕ шокувало дитину, та порушило її психіку.

Усі підтверджуючі документи цієї справи мені передав адвокат, тому ніяких домислів, лише факти.

Сусіди коментують на камеру, і згадують про цей страшний день ще й досі!

Після цього квартиру віддали Шипілову, а точніше його неповнолітньому синові, далі не дочекавшись касації, – квартиру продали за 18 тисяч доларів. Шість років судився Литовченко, тепер говорить нам телефоном “Я розумію для себе, хто такий я, і хто такий Шипілов, я вже нічого не хочу, я хочу жити”. І тепер скажіть мені, що я в чомусь не права!

До речі, саме цей Шипілов відправив за грати шістьох “ніжинських робінгудів”, які боролися проти наркоторгівлі, після чого отримав посаду начальника РВ.

Минулого року Шипілов офіційно охороняв макові поля у Ніжині.

Ірма КРАТ
майдан



Теги:міліція, Ірма Крат, робінгуди, наркоторгівля, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar