реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ніжинські прокурор і начальник міліції звільнилися під тиском

Прокурор Ніжина Володимир Мозговий та начальник міськвідділу міліції Олександр Шипілов написали заяви на звільнення за власним бажанням.

На такі кроки вони зважились після розмови з активістами на народному Віче, що проходило вчора, 24 лютого.
Про те, що звільнився за власним бажанням начальник міліції, народу повідомив його заступник. Сам О. Шипілов був відсутній, сказали, що його на той час не було в місті.

Міськрайонного прокурора Володимира Мозгового теж спочатку не було, але зібрання дочекалося, поки він повернеться з відрядження. Бо якщо ні, активісти збиралися взяти в облогу приміщення прокуратури і все ж таки дочекатися прокурора.

До того часу на дворі вже стемніло, і зібрання перейшло до великої зали міськвиконкому. Після нетривалих виказувань претензій, ніжинці почали скандувати “Відставка!”.

Окрім людей, що гучно вимагали відставки прокурора, були і більш агресивно налаштовані, намагалися штовхнути В. Мозгового і можливо, аби їх ніхто не стримував, не проти були застосувати до нього і силу.

Ніжинський прокурор довго тримав натиск народного гніву, але врешті-решт написав заяву про звільнення з посади прокурора за власним бажанням. Заяву зачитали вголос всьому зібранню, народу це сподобалось.

«Уездные новости»



Теги:Майдан, міліція, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar