реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Сьогодні в Ніжині прощаються з бійцем "Айдару"

Під Луганськом трагічно загинув 23-річний ніжинець Сергій Рябуха. Він був активним євромайданівцем під час революції. Після початку війни Сергій пішов добровольцем у батальйон "Айдар".

17.06.2014 батальйон, у якому перебував Сергій, самостійно силами менше 100 чол, без координації з штабом АТО штурмував Луганськ, який був переповнений бойовиками. Потрапивши в засідку, командування батальйону викликало підкріплення АТО.

"Однак, зважаючи на значну перевагу терористів в особовому складі та вогневій потужності, при всьому проявленому героїзмі бійців батальйону "Айдар" та силовиків, вони понесли важкі втрати. Хоча в ході бою і знищили більше 30 терористів", - повідомляє Дмитро Тимчук.

В результаті бою загинули 4 українських бійця, серед яких був і Сергій. Ще 8 потрапили у полон до сепаратистів. Ніжинська правда

Сьогодні відбудеться похорон героя на Мигалівському цвинтарі у Ніжині.

В Ніжині оголошений траур. Оскільки Героя не зможуть пронести через весь Ніжин з поважних причин, закликаємо всіх ніжинців об 11 годині віддати останню шану нашому ніжинському герою Сергію Рябусі і вшанувати його пам'ять.

Якщо ви йдете по вулиці, об 11-ій зупиніться і постійте хвилину. Якщо їдете в автомобілі, об 11 годині, зупиніться і віддайте шану сигналом автомобіля. Якщо просто сидите вдома, об 11 годині встаньте, перехрестіться і скажіть: “Царство Небесне тобі, Герою, Сергій Рябуха”



Теги:Айдар, Майдан, АТО, Луганськ, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar