реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Снаряд міг вибухнути в Прилуках

5 березня о 10:00 в Прилуках біля військового містечка №12 було виявлено предмет, схожий за ознаками на вибухонебезпечний. До приїзду рятувальників охорону небезпечної зони забезпечували працівники Національної поліції.

Наступного дня на місце пригоди прибули піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Чернігівській області, які ідентифікували небезпечну знахідку, як сучасний артилерійський снаряд калібром 30 мм. При додатковому обстеженні прилеглої території інших вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Небезпечний боєприпас спецавтомобілем вивезено у визначене місце за межами населеного пункту та о 13:00 знищено у встановленому порядку.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватись заходів безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних або інших підозрілих предметів. Не чіпайте їх руками, вони небезпечні. Про такі знахідки необхідно негайно повідомити рятувальників за номером "101" або правоохоронців за номером "102".



Теги:Прилуки, снаряд, ДСНС в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar