реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Під Черніговом вибухнув снаряд

3 червня о 08:30 у Чернігові до служби "101" обласного Управління ДСНС надійшло повідомлення про те, що на за адресою по вул. Любецька, 60-В під час проведення земляних робіт у обласному центрі виявлено вибухонебезпечний предмет.

За викликом на місце події прибули фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України у Чернігівській області, які ідентифікували небезпечну знахідку, як артилерійський снаряд калібром 76 мм часів війни. Піротехніки ДСНС, які прибули за викликом, обстежили прилеглу територію та інших боєприпасів не виявили. Після проведення необхідних робіт вибухонебезпечний предмет вивезли спецавтомобілем у визначене місце за межами Чернігова та о 12:20 знищіли.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Слід пам'ятати, що боєприпаси часів війни й досі несуть загрозу людям. З часом, вони не втрачають своєї смертельної сили, а стають ще більш небезпечними під впливом природних явищ. Їх знешкодженням мають займатися лише фахівці.


Управління ДСНС України у Чернігівській області



Теги:ДСНС в Чернігівській області, снаряд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar