реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Смолинці перекрили трасу Чернігів- Десна

Учора на деякий час працівники державного підприємства "Чернігівторф" - селяни Смолина Чернігівського району перекрили на деякий час автодорогу, вимагаючи наведення порядку на підприємстві.

Фактично завод не працює, але торфокришку возять аж... в Об'єднані Арабські Емірати. Цього не помічає ні влада, нів правоохоронці.

Дирепктором же було призначено агента ФСБ Росії, як це довів народоний депута Ігор Мосійчук, члена групи "Кремлевское содружество" Аркадія Дяденка.

Сайт Чернігівської ОДА повідомляє: "У зв’язку з непростою ситуацією на державному підприємстві «Чернігівторф» міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин прийняв рішення покласти тимчасове виконання обов’язків директора підприємства на Павла Яремка — заступника директора «Чернігівторфу». Павло Яремко виконуватиме обов’язки керівника на період тимчасової непрацездатності виконуючого обов’язки директора Аркадія Дяденка.

За дорученням міністра 13 серпня нового керівника ДП «Чернігівторф» представили колективу радник генерального директора Державного Концерну «Укрторф» Василь Фатенко та перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич.

Василь Фатенко повідомив, що вже прийнято рішення про проведення відкритого конкурсу на заміщення посад керівників всіх структурних підрозділів, підпорядкованих Концерну. Найближчим часом його оголосять. Він висловив сподівання, що череда «в.о.» для підприємства нарешті завершиться і призначений за конкурсом керівник працюватиме з повною владою.

— Обласна державна адміністрація робить все можливе для того, щоб підприємство працювало і налагоджувались поставки торфу до закладів, установ бюджетної та соціальної сфери. Адже на часі підготовка до зими. До того, Чернігівщина посідає третє місце в державі за запасами цієї паливно-енергетичної сировини, — наголосив Леонід Сахневич".



Теги:Чернігівторф, фсб, Корупція, Чернігівська ОДА, смолин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar