реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Працівники Смолинського заводу з боєм прорвалися до ОДА

Працівники Смолинського торфобрикетного заводу з боєм прорвалися на Чернігів. Вони чекали приїзду голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча.

"Спочатку з території підприємства техніку не хотіли випускати праціники ДСО. Прорвалися! Кілька разів дорогою трактори намагалися зупинити працівники МВС! Прорвалися! За годину техніка з торфом і люди, всі люди, будуть під стінами Чернігівської ОДА!", - повідомив журналіст Віталій Назаренко.

Конфлікт на державному підприємстві - одному з двох торфобрикетних в області, що лишилися після правління Кучми - виник через дирекцію, яка завезла гірниче обладнання і начебто мала намір фактично ліквідувати підприємство. Директор, за словами народного депутата Ігоря Мосійчука, виявився агентом ФСБ Росії.

В той же час невелика група людей на підприємстві була і є зацікавленою, щоб підприємство не працювало, а вони заробляли собі грубі гроші на продажу торфокрошки без обробки. Одне лише дивно - літо закінчується, а державне підприємство так і не налагодило роботу.

Наразі трактори з великими українськими прапорами - під стінами ОДА!



Теги:фсб, торфобрикет, Чернігівська ОДА, смолин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar