реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Смерть чекає на трасі…

Вчора, 16 грудня, на автодорозі Чернігів-Пакуль-КПП Славутич у с. Зарічне Чернігівського району вранці водій автомобіля "Форд-Транзит", невдало розвернув машину і зіткнувся з "Мерседесом ". Внаслідок удару 4 пасажири автомобіля "Мерседес" отримали тілесні ушкодження і були доставлені до Чернігівської міської лікарні №2.

Цей морозний вечір також не обійшовся без пригод на трасах. У с. Вербичі Ріпкинського району водій автомобіля „ВАЗ-2107” на вул. Ленінградській не впорався з керуванням, з'їхав в кювет та перекинувся. Ця поїздка, на жаль, стала для чоловіка останньою: від отриманих травм водій загинув на місці аварії.

А на автодорозі Кіпті-Глухів-Бачівськ (Бахмацький район) вчора ввечері водій автомобіля "Шевроле" не вибрав безпечної швидкості руху та наїхав на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок удару травмований велосипедист був доставлений до Бахмацької центральної районної лікарні.

У цих непростих дорожних умовах, які спіткали Чернігівщину сьогодні, кожен, перш ніж сідати за кермо автомобіля чи на велосипед, повинен зважити: чи не можна обійтись без цієї поїздки. І якщо можливо, то краще не ризикувати, щоб не додавати клопоту собі, родичам і лікарям…




Теги:автомобіль, аварія, Велосипедист, зіткнення, Чернігівський район, дорога


Читайте також



Коментарі (0)
avatar