реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Білорус наїхав на українця

Дорожня пригода. Як повідомили в прес-службі УМВС України в Чернігівській області, увечері до чергової частини Городнянського райвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення від жителя села Деревини Городнянського району про те, що у них в селі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю невідомого автомобіля. Легковик наїхав на місцевого жителя та зник з місця пригоди. Потерпілий від отриманих поранень помер на місці.
Співробітники Городнянського райвідділу внутрішніх справ на місці пригоди виявили фрагменти бампера та встановили, що ймовірно він належить автомобілю червоного кольору. А місцеві жителі вказали на те, що в селі проїжджав автомобіль з білоруською реєстрацією. Для затримання порушника були розіслані орієнтування на автомобіль-утікач аби той не встиг покинути Україну.
Того ж вечора на міжнародному пункті пропуску «Сеньківка» під час спроби перетнути державний кордон України був затриманий червоний автомобіль Ауді-80 з явними пошкодженнями переднього бампера, характерними для ДТП.
Під час перевірки документів у водія було встановлено, що за кермом автомобіля знаходився його власник - 24-річний громадянин Республіки Білорусь, мешканець Вітебської області. Власник автомобіля зізнався у скоєному, внаслідок чого загинула людина.



Теги:пішохода, ДАІ, происшествие, Пригода, аварія, дорога, ГАИ, збито, дорожня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar