реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Славутицька міська рада вимагає відправити уряд у відставку

СЛАВУТИЦЬКА МІСЬКА РАДА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

Про стан суспільних відносин в Україні


З урахуванням ганебного, відвертого, цинічного порушення конституційних прав і свобод громадян України та відповідних ст.ст.26,27,28,29,39 Конституції України, що відбулось під час силового розгону мирного євромайдану, за активною участю молоді, студентів під прапорами України 30 листопада у м. Києві, викликаного непрофесійними та непослідовними діями Уряду України щодо зриву підписання угоди про Асоціацію з Євросоюзом, керуючись ст.ст.48, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

м і с ь к а р а д а -
представники Славутицької територіальної громади, сорока дев’яти націй та народностей, різних партій і конфесій, громадських організацій та об’єднань, демонструючи спільний погляд на ситуацію, виключно в інтересах України та її громадян, усвідомлено
В И Р І Ш И Л А :

Звернутись з вимогою до Президента України Януковича Віктора Федоровича:

1. Покласти персональну відповідальність за жорстоке побиття учасників євромайдану на Міністра внутрішніх справ України Захарченка В.Ю. та притягти його до відповідальності.

2. Висловлюючи занепокоєння суспільно-політичною ситуацією в країні, приниження та ігнорування думки громадянського суспільства, до чого призвели крайні, непрофесійні, запізнілі дії Кабінету Міністрів, просимо Вас терміново відправити Уряд України у відставку.

3. З урахуванням заяв вищих посадових осіб Євросоюзу, негайно відновити перемовини про євроінтеграцію України та підписання угоди про Асоціацію з ЄС.

Ми вважаємо, з метою об’єднання українського суспільства, формування нового Уряду, повинно пройти на професійній основі із залученням фахівців вищого рівня в своїй сфері, в тому числі з опозиційного середовища.
Для нас є несумнівним і те, що вищою цінністю суспільних відносин, непорушним і визначальним, в житті будь-якого суспільства, є безперечне забезпечення прав і свобод громадян.

Міський голова В.П.Удовиченко
02.12.2013



Теги:Майдан, Славутич, Захарченко, опозиція, євроінтеграція


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Славутичани - молодці! А чого вимагає Черненігівська рада?
avatar